Scroll Top

Koi Vijver aanleggen

Koi karper in een koi vijver houden is een schitterende hobby. Een hobby die veel voldoening geeft maar ook veel aandacht van de hobbyist eist. De keuze voor de aanschaf en aanleg van een koi vijver moet dan ook weloverwogen worden genomen. Voordat dan ook de eerste schop in de grond gaat is het wenselijk dat er een plan op tafel ligt over hoe het aanlegggen van de vijver moet worden aangepakt. Een goede koivijver aanleggen is een behoorlijke investering. Vandaar mijn motto: doe het in èèn keer goed. Een bestaande vijver keer op keer aanpassen is een moeilijke, tijdrovende, kostbare aangelegenheid.

Vele van de koi liefhebbers die deze informatie lezen zijn beginnende hobbyisten. Er worden dan ook verder in dit schrijven een paar onderwerpen behandelt die u meer inzicht geven in koi karper en de eisen die deze vis aan zijn leefomgeving stelt. Zo kan deze informatie helpen bij het vijver aanleggen.

In het drop down menu onder Vijver Diversen vindt u de meeste uiteen lopende uitleg over vijver aan leggen, filtersystemen en watermanagement

× Kan ik u helpen?